با ابلاغ دفتر حقوقی دانشگاه جامع علمی کاربردی:

اعلام ضوابط جدید فضای آموزشی برای متقاضیان تأسیس مراکز علمی کاربردی

۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۳ کد : ۴۴۲۲۸ مارکیو اخبار اصلی
دفتر حقوقی دانشگاه جامع علمی کاربردی، طی بخشنامه ای شرایط و ضوابط لازم برای تأیید فضای آموزشی متقاضیان تأسیس مراکز علمی کاربردی را ابلاغ کرد.

بر اساس این بخشنامه که به شماره 9638/98/م  و تاریخ 22/03/1398 به تمامی واحدهای استانی ابلاغ شده است، متقاضیانی که املاک و واحدهای آنها در شهرک­های صنعتی واقع شده است باید ضمن ارائه دفترچه قرارداد، مجوز مالکیت آنها نیز به تأیید سازمان صنایع کوچک و شهرک­های صنعتی برسد.

همچنین متقاضیانی که املاک آنها در شهرها واقع شده است می بایست ضمن ارایه سند تک برگی، گواهی پایان­کار خود به همراه جواز کاربری آموزشی را نیز به تایید واحد استانی برسانند. مراکز وابسته به دستگاه­های اجرایی که در فرآیند واگذاری هستند نیز مشمول این ضوابط  بوده و صرفاً با نظر و تایید دانشگاه 20 تا 30 درصد از فضای آموزشی آنها می تواند تحت مالکیت واحد متقاضی باشد.

ضوابط مربوطه را می توانید از اینجا مشاهده نمایید

( ۱ )